Skoleelever passerer Kirkebybroen under kursusevent

Foto: Thomas Søndergaard

Booking og besøg

Book tid til jeres undervisningsforløb og læs mere om alt det praktiske, når I besøger os.

Det er nødvendigt at booke tid til både undervisningsforløb og besøg på egen hånd.

Vælg undervisningsforløb og foreslå dato og tidspunkt.

Klassetrin
Vælg klassetrin
Foreslå dato for jeres besøg
Foreslå en alternativ dato for jeres besøg
Brug formatet tt.mm
Tid til spisning af madpakker?
Særlige ønsker og forhold som ikke imødekommes i formularen

Kontaktoplysninger

Acceptér betingelser

Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Du kan til enhver tid kan trække dit samtykke til opbevaring af dine personoplysninger tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Læs mere i vores privatlivs- og persondatapolitik.

Praktisk omkring besøg

Vi tilbyder undervisningsforløb i udstillingerne i Den Sorte Diamant samt forløb om bibliotekets samlinger. Se vores udvalg af undervisningsforløb. 

I er også meget velkomne til at besøge udstillingerne og bevæge jer rundt i bygningerne på egen hånd. Eleverne har fri adgang til udstillingerne, mens lærerne betaler entrépris.  

Husk at booke tid til besøg på egen hånd.

Når I ankommer, skal I henvende jer i butikken. Personalet viser jer de aflåste garderobeskabe, hvor I kan opbevare jeres overtøj og tasker. De forklarer også, hvordan I finder rundt i huset.  

I må gerne fotografere til privat brug i Det Kgl. Bibliotek, hvis reglerne for GDPR overholdes.

Vi har ikke et egentligt frokostområde, men I kan købe mad og drikke i caféen. Deltager I et undervisningsforløb, kan I spise jeres madpakker i undervisningslokalet Galejsalen.

I er meget velkomne til at gå en tur rundt i bygningerne, men husk vi er et arbejdende bibliotek for studerende og forskere. Derfor er det vigtigt, at klassen taler lavmælt og så vidt muligt følges ad, når I bevæger jer rundt i huset.

 

Spisning

Tid til spisning af madpakker i Galejsalen skal bookes på forhånd. På grund af andre aktiviteter i lokalet kan vi kun tilbyde 15 minutter til spisning. Det kan både gøres før og efter undervisningen. Om sommeren anbefaler vi, at I nyder jeres madpakker udendørs i Bibliotekshaven eller ved havnekajen.

Mere om

Den Sorte Diamant

Den Sorte Diamant, København. Aftenbillede over kanalen
I Det Kgl. Biblioteks bygninger på Slotsholmen kan du både opleve udstillinger og koncerter, bruge læsepladserne og besøge caféen med udsigt over havnen.