Skoleelever passerer Kirkebybroen under kursusevent
Foto: Thomas Søndergaard

Booking og besøg

Book tid til jeres undervisningsforløb og læs mere om alt det praktiske, når I besøger os.

Det er nødvendigt at booke tid til både undervisningsforløb og besøg på egen hånd. I booker begge dele ved at kontakte os på undervisning@kb.dk eller telefon 9132 4821.

Undervisningsforløb eller besøg på egen hånd

Vi tilbyder undervisningsforløb i udstillingerne i Den Sorte Diamant samt forløb om bibliotekets samlinger. Se vores udvalg af undervisningsforløb. 

I er også meget velkomne til at besøge udstillingerne og bevæge jer rundt i bygningerne på egen hånd. Eleverne har gratis adgang til udstillingerne, mens lærerne betaler entré pris.  

Husk at booke tid til besøg på egen hånd ved at skrive til undervisning@kb.dk.

Om besøget

Når I ankommer, skal I henvende jer i butikken. Personalet viser jer de aflåste garderobeskabe, hvor I kan opbevare jeres overtøj og tasker. De forklarer også, hvordan I finder rundt i huset.  

I må gerne fotografere til privat brug i Det Kgl. Bibliotek.

Vi har ikke et egentligt frokostområde, men I kan købe mad og drikke i caféen. Deltager I et undervisningsforløb,kan I spise jeres madpakker i undervisningslokalet Galejsalen.

I er meget velkomne til at gå en tur rundt i bygningerne, men husk vi er et arbejdende bibliotek for studerende og forskere. Derfor er det vigtigt, at klassen taler lavmælt og så vidt muligt følges ad, når I bevæger jer rundt i huset.

Mere om